Over Sylvia

Sylvia, geboren in Suriname (1970)

Natuurmens en gedurende haar hele leven bezig met creëren. Met groepen kinderen, verstandelijk beperkte mensen en volwassenen gewerkt als begeleider en/of docent. Vele creatieve cursussen verzorgd met leem en klei. De naam ‘leemvrouw’ kreeg ze jaren geleden van een vriendin die haar passie voor leem en klei zag.

Na vele jaren van lesgeven en mensen begeleiden, werd de hang om zelf meer te creëren steeds groter. Na haar ‘back-to-my-roots-reis’ in 2017 werd haar missie om kosmische informatie door te geven helder. Deze informatie in de vorm van energetische trillingsfrequenties en Heilige Geometrie wordt verwerkt in haar tekeningen, leemschilderijen en kleiwerk.

“Wanneer mijn denkhoofd ontspannen is en mijn voeten stevig op de aarde staan, maak ik de meest vervullende creaties. Dan voel ik me verbonden met een onuitputtelijke stroom van energie en inspiratie. Deze ‘uitlijning’ ontstaat niet vanzelf. Het is belangrijk om me bewust te zijn van mijn energieveld; de energetische ruimte om mij heen. Door meditatie, maar ook door regelmatig alleen de natuur in te gaan, maak ik mijn energetische ruimte schoon, dat wil zeggen vrij van energie van anderen. Vervolgens stel ik me open voor nieuwe inspiratie en volg de ingevingen die ik krijg. Ik weet meestal niet van te voren wat ik ga maken, maar vertrouw er op dat het zich ontvouwt.”

Copyright © 2021 . All Rights Reserved. | Simple Persona by Catch Themes
Scroll Up